Praktijkervaringen

Hieronder geef ik praktijkvoorbeelden van teams die gebruik hebben gemaakt van mijn aanbod.

www.fab-ulous.nl/praktijkervaringen
REIK, 2018/ 2019:
Een team dat werkt met jongeren met een licht verstandelijke beperking

Dit team heeft eerst in 2018 een workshop gedaan waaruit naar voren kwam dat er op het gebied van verbinding energie lekten. Zo scoorden hun team in 2018 op een 6 en in 2019 op een 8. Het was hun gelukt om door kleine dingen toe te passen uiteindelijk met meer energie en plezier te werken.

“Deze workshop is van grote meerwaarde voor het team

F. v.d. Galiën:
Fabiënne kan goed in kaart brengen waar je energie van krijgt en waar je energie lekt. Dit kan zowel op teamniveau als individueel niveau helpend zijn om inzicht te krijgen in je energieniveau en hoe je daar meer invloed op kunt uitoefenen!

L. Schuil:
Fabiënne geeft daarmee inspiratie om er mee aan de slag te gaan in de praktijk en indien gewenst, kan ze je daar als coach ook bij ondersteunen!
 

Meriant, juni 2020
Een team werkzaam in de ouderenzorg

Dit team heeft in juni 2020 een eerste workshop en meting gedaan. Hieruit kwam naar voren dat er winst te behalen viel op de onderlinge verbinding. Na 3 maanden is er een vervolg geweest. Het team gaf zelf aan van een 6 naar een 7,5 gegaan te zijn. Ook de bewoners gaven aan dat ze de sfeer prettiger vonden en het probleemgedrag van een aantal cliënten was fors afgenomen.

“Je hebt de aandacht van de groepen weten vast te houden. Het geeft zicht op hoe een ieder erin staat en je leert elkaar meer kennen. Je wordt opener, je hebt het over andere zaken dan in de algemene overleggen en als jij het begeleid wordt de sfeer anders, jij doorbreekt de cirkels.”

“Ik kan er altijd tegenop zien, maar ik heb het als fijn en prettig ervaren. We hebben elkaar beter leren kennen en hoe iemand denkt. Je bent rustig aanwezig, laat iedereen uitpraten.”

“Heel positief ervaren. Leuk om als team bij elkaar te zitten, je ziet elkaar van een hele andere kant. Fascinerend om naar jezelf te kijken. Bij de eerste sessie al kwamen zaken op tafel te liggen.”

Feedback uit twee verschillende trainingen in maart 2021:

“Je hebt de omschakeling van live naar online snel opgepakt en goed vormgegeven.”

“Leuk dat we dingen thuis toegestuurd kregen!”

“Jij haalt in gesprekken de knelpunten naar boven en probeert daar een pragmatische oplossing voor te bieden vanuit een bepaalde theorie en daar hebben we echt iets aan. De kracht van de training zit in de combinatie van theorie toegespitst op onze situatie.”

“Het is een mix tussen serieus en ontspannen.”

“In contact heel prettig, benaderbaar, probeert door te vragen en de kern te pakken. “

“Persoonlijk vind ik dat je dit soort trainingen heel natuurlijk kunt laten verlopen. Je bent in control, relaxed en pragmatisch en hebt een positieve uitwerking op de groep. Aanstekelijk positief.”

Wil jij ook zo’n mooie ontwikkeling doormaken met jouw team maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Voel je vrij om met mij contact op te nemen en ik kijk wat ik voor jou kan betekenen.