powerclass Reik

Posted by: Fabiënne - Posted on:

GoGo

Volgende week dinsdag 20-11-18 ga ik een tweede powerclass bij Reik geven over energievol werken. Hoe sta jij qua energie in je werk en wat zou jij willen vasthouden of verbeteren. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

1 reply on “powerclass Reik”

  • Ik heb een workshop mogen volgen energy finder. Dit gaat over energie in je werk. Het was een workshop wat veel inzicht geeft in jezelf en je team. Wij passen dit dan ook toe in onze teamvergadering. Met behulp van een groene knop en blauwe. Als we van een onderdeel energy krijgen drukken we op de groene knop. Krijgen we van een onderdeel minder energy drukken we op de blauwe knop.

    Ook geeft het jezelf inzicht werk, voor mij werd het heel duidelijk en bevestig van mijn eigen energy. En ook dat van mijn collega s hierin hebben we gesprekken gehad. En waarin we de energy weer in balans kunnen maken en wat collega´s hiervoor nodig hebben. Ik vind het zeker een aanrader.
    Fabienne geeft de workshop als docent. Vind dat Fabienne dit op een duidelijke en belangstellende manier aanbied. Met veel enthousiasme word dit gegeven.

    vollie oostenveld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *