Over Fab-ulous

Met zeer veel plezier en passie werk ik inmiddels al 21 jaar in de zorg. De laatste 10 jaar hiervan werk ik als leidinggevende voor allerlei teams.Sinds 2019 werk ik naast dit werk ook als zelfstandig coach en trainer en heb ik mij gespecialiseerd in het thema energie. Hierbij ondersteun ik in het uitzoeken waar een team of individu energie lekt en hoe je in kleine stappen daar zelf verandering in aan kunt brengen.

De laatste jaren moet er voor steeds minder geld en in minder tijd dezelfde kwaliteit of zo mogelijk met nog een hogere kwaliteit zorg geleverd worden.

Doordat er meer druk op medewerkers en teams komt, ervaren mensen steeds minder plezier in hun werk. Het ziekteverzuim neemt toe en mensen haken steeds meer af.

De thema’s verandering en het beter presteren in teamverband hebben mij altijd gemotiveerd mij hierin te blijven ontwikkelen tot een betere leidinggevende.

Het werken volgens een onderbouwde methode met daarbij veel aandacht voor hoe je zaken in de praktijk gaat toepassen, passen bij mij als trainer en coach. Ik werk vanuit de gewenste toekomst in plaats vanuit een probleem.

Door mijn positiviteit en het altijd zoeken naar mogelijkheden, stimuleer ik anderen in het uitbouwen van hun eigen kracht. Daarnaast activeer ik teams om elkaar te versterken en aan te vullen om zo uiteindelijk beter en met meer plezier te presteren.

Ik ben er van overtuigd dat als mensen met meer plezier werken, ze meer kunnen presteren en de klant meer tevreden is.
Ik werk altijd volgens een doel:

  • D = daadkrachtig
  • O = optimistisch
  • E = energiek
  • L = leergierig

Voor vragen over de coachingsdiensten, neem vrijblijvend contact met mij op via de pagina “Contact“.

Fab-ulous staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70939101,
BTW nummer  NL001980560B44.