Gratis e-book

Wil je aan de slag met je team en antwoord op vragen als:

  • Hoe kan het dat ik vastloop met dit team?
  • Waarom houdt dit team zich niet aan afspraken?
  • Hoe zorg ik dat dit team zelfstandig oplossingen zoekt?
  • Hoe zorg ik dat dit team beter gaat samenwerken?

Download dan het gratis e-Book: in 5 stappen naar een energieker en beter presterend team.

Het is een e-book met theorie maar vooral praktische tips waarmee jij direct zelf aan de slag kunt.

Andere lezer zeg dit over het e-book

Door dit e-book heb ik zicht gekregen hoe energie werkt en hoe ik daar zelf invloed op uit kan oefenen. Door de praktische tips en opdrachten kon ik gelijk aan de slag samen met mijn team en verbeterde de samenwerking direct.

Het is een mooi kort e-book vol praktische tips. Mooi om te merken hoe een andere focus je dwingt om zaken anders aan te pakken. Het gaf mij direct de stimulans om dit met  mijn team te bespreken en keuzes te maken. Het maken van die keuzes, leverde mij direct minder werkdruk op.

Dus wil jij ook praktische tips hoe jij de samenwerking binnen jouw team direct kunt verbeteren?
Wil jij weten welke 5 stappen je moet zetten om dit proces zelf in gang te zetten?

Download dan hier mijn gratis e-book “in 5 stappen op weg naar een energieker en beter presterend team”.

Klik op onderstaande link voor het downloaden van het gratis e-book.

Veel leesplezier!