gratis masterclass

Hoe stimuleer jij een open en veilig werkklimaat in jouw team?

In mijn gratis webinar neem ik met jouw de 3 factoren en 3 randvoorwaarden voor een open en veilig werkklimaat door, maar nog belangrijker; ik geef jou 5 tips waardoor jij een open en veilig klimaat in jouw team kunt stimuleren.

05/09/2022

van 10:00u tot 11:00u

33
dagen
:
 
02
uren
:
 
13
minuten
:
 
28
seconden

You missed out!

 • Dit is een live webinar, er worden geen opnamen gemaakt.
 • Stel me vooral al je vragen! Ik beantwoord jouw vraag tijdens de live webinar.
 • Alle aanwezigen krijgen na afloop de hand-out van de tips die ik gegeven heb

Hoe zorg je dat jouw team zich meer durft te uiten en te bespreken wat er werkelijk speelt? 


Iedere maand geef ik een gratis masterclass: met deze keer als thema: “Hoe stimuleer jij een open en veilig werkklimaat in jouw team”.

Hoe zorg je dat jouw team zich meer durft te uiten en te bespreken wat er werkelijk speelt? Hoe gaat jouw team leren van fouten door ze open te bespreken? Hoe zorg jij ervoor dat medewerkers niet over elkaar maar juist met elkaar in gesprek gaan om de beste zorg te leveren? Hoe zorg je dat er weer positieve energie stroomt in het team en ze zelf problemen gaan oplossen zonder steeds een beroep op jouw te doen?

In mijn gratis webinar neem ik met jouw de 3 factoren en 3 randvoorwaarden voor een open en veilig werkklimaat door, maar nog belangrijker; ik geef jou 5 tips waardoor jij een open en veilig klimaat in jouw team kunt stimuleren.

Mijn webinars zijn altijd interactief, dus vraag ik jou om bij je opgave te vermelden wat jouw grootste knelpunt in jouw team is m.b.t. het thema open en veilig werkklimaat. Waar loop jij tegenaan?
Dan speel ik daar op in tijdens mijn webinar met de tips die ik geef.

Wil jij de juiste stappen zetten om jouw team zelfstandiger te laten werken? Geef je dan snel op via onderstaande knop en reserveer jouw plek zodat jij na deelname precies weet welke stappen jij kunt zetten om jouw team weer in beweging te krijgen.

Mocht jij niet aanwezig kunnen zijn, maar wel tegen zaken aanlopen, laat het dan even weten door onderstaande formulier in te vullen en ik denk dan graag met jou mee hoe jij dit probleem het beste aan kunt pakken.

Hoe gaat jouw team leren van fouten door ze open te bespreken?

NA HET VOLGEN VAN DEZE WEBINAR WEET JE :

 • welke 3 factoren een rol spelen bij een open en veilig klimaat (inclusie, delen/ leveren, uitdagen/ positiviteit)
 • hoe jij jouw team positief kunt beïnvloeden (vertrouwen, verschil maken, vrijmoedigheid)
 • hoe jouw team zich durft te uiten en weer van elkaar gaat leren
 • hoe jij een voorbeeldrol gaat vervullen en jouw werkplezier weer toeneemt doordat jouw team in beweging komt

gratis cadeautje: het e-book

DE 3 KWALITEITEN DIE JOU ALS LEIDINGGEVENDE SUCCESVOL MAKEN IN HET VERGROTEN VAN EEN OPEN EN VEILIG WERKKLIMAAT


Na dit webinar weet jij hoe je de rem er af kunt halen bij jouw team. Maar dat garandeert nog niet dat JIJ de juiste stappen zet.

Wanneer je live aanwezig bent in deze webinar, krijg je van mij dit e-book cadeau! Hierin beschrijf ik de 3 kwaliteiten die jij als leidinggevende nodig hebt om jouw team succesvol te begeleiden.

Je krijgt hem gratis van me, als je live aanwezig bent!

wat zeggen anderen over deze masterclass?


  Anderen die aanwezig waren bij deze masterclass geven het volgende aan:

 • jij legt op een eenvoudige wijze uit wat nu precies psychologische veiligheid inhoudt
 • jij legt goed de verbinding met de praktijk vanuit de zorg
 • je speelt goed in op de vragen van de deelnemers
 • ik kan meteen aan de slag met de praktische tips die jij gegeven hebt


Fabienne Smedinga

Teamcoach

Mijn naam is Fabienne Smedinga

Als je als team betere zorg wilt leveren, is het noodzakelijk om te investeren in een betere samenwerking en niet eerst op methodisch werken. Je zult elkaar moeten leren snappen en kritische vragen durven stellen, voordat een methode kans van slagen heeft.

Helaas zie ik nog veel organisaties eerst de focus leggen op methodieken in plaats van de teamsamenwerking.
Juist in drukke, hectische tijden ben ik van mening dat je tijd vrij moet maken om snel inzichtelijk te krijgen waardoor de samenwerking verslechtert.

Om  echt door te kunnen vragen, patronen bloot leggen en het team activeren te zoeken naar wat wel werkt, werkt het versnellend om een externe teamcoach erbij te halen. Als externe coach kan ik met voldoende afstand en neutraliteit de juiste vragen stellen. Dat geeft jouw als leidinggevende de gelegenheid om echt deel uit te maken van het team en het proces.

Als het plan er ligt en de eerste successen behaald zijn, dan kun je het vanaf daar weer zelf oppakken. Als teamcoach ben ik een tijdelijk middel dat jullie op de juiste pad naar betere samenwerking zet.