Gratis online webinar: “Hoe stimuleer jij een open en veilig werkklimaat in jouw team?”

Open en veilig werkklimaat

Iedere maand geef ik een gratis masterclass: met deze keer als thema: “Hoe stimuleer jij een open en veilig werkklimaat in jouw team”.

Hoe zorg je dat jouw team zich meer durft te uiten en te bespreken wat er werkelijk speelt? Hoe gaat jouw team leren van fouten door ze open te bespreken? Hoe zorg jij ervoor dat medewerkers niet over elkaar maar juist met elkaar in gesprek gaan om de beste zorg te leveren? Hoe zorg je dat er weer positieve energie stroomt in het team en ze zelf problemen gaan oplossen zonder steeds een beroep op jouw te doen?

In mijn gratis webinar van vrijdag 13 mei om 9 uur neem ik met jouw de 5 factoren en 3 randvoorwaarden voor een open en veilig werkklimaat door, maar nog belangrijker; ik geef jou 3 tips waardoor jij een open en veilig klimaat in jouw team kunt stimuleren.

Na dit webinar weet jij:
✅ welke 5 factoren een rol spelen bij een open en veilig klimaat (inclusie, delen, leveren, uitdagen, positiviteit)
✅ hoe jij jouw team positief kunt beïnvloedden (vertrouwen, verschil maken, vrijmoedigheid)
✅ hoe jouw team zich durft te uiten en weer van elkaar gaat leren
✅ hoe jij een voorbeeldrol gaat vervullen en jouw werkplezier weer toeneemt doordat jouw team in beweging komt

Mijn webinars zijn altijd interactief, dus vraag ik jou om bij je opgave te vermelden wat jouw grootste knelpunt in jouw team is m.b.t. het thema open en veilig werkklimaat. Waar loop jij tegenaan?
Dan speel ik daar op in tijdens mijn webinar met de tips die ik geef.

Wil jij de juiste stappen zetten om jouw team zelfstandiger te laten werken? Geef je dan snel op via onderstaande knop en reserveer vrijdag 13 mei om 9 uur zodat jij na deelname precies weet welke stappen jij kunt zetten om jouw team weer in beweging te krijgen.

Mocht jij niet aanwezig kunnen zijn, maar wel tegen zaken aanlopen, laat het dan even weten door onderstaande formulier in te vullen en ik denk dan graag met jou mee hoe jij dit probleem het beste aan kunt pakken.

    Ja, ik maak graag gebruik van een gratis coachingssessie van een half uur.

    Hoe beter jij beschrijft waar jij last van hebt, des te meer ik kan inspelen op jouw specifieke vraagstuk.

    Ik zie je online bij mijn gratis webinar.

    Hartelijke groet,
    Fabiënne Smedinga