Diensten

Onderstaande diensten biedt Fab-ulous aan:

Activeer Je Team

Aangezien uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat energieke teams tot 43% beter presteren dan gemiddeld, heb ik mij geschoold in een vernieuwende manier van teamcoaching.
Met deze aanpak help ik jou om je team te activeren. En dat lukt binnen een dagdeel.

Het is een methodiek die wordt toegepast bij succesvolle bedrijven als Vodafone en Heineken maar ook in de non-profitsector bij gemeenten en in het onderwijs. Het werkt zowel bij goede teams die nog beter willen worden als ook bij teams die niet lekker draaien maar dat willen veranderen.

Wat de methodiek zo effectief maakt is de combinatie van een onderzoek (je mensen vullen vooraf een online vragenlijst in) én een teamsessie waarin de uitkomsten centraal staan. Je kunt zodoende heel gericht inzoomen op de werkmomenten waar mensen energie van krijgen als ook de energielekken binnen het team (denk hierbij o.a. aan lange-termijn gerichtheid, wilskracht, vertrouwen in collega’s, autonomie etc.).

De voorbereiding is laagdrempelig: voor de deelnemers vergt het slechts 10 minuten om de vragenlijst in te vullen. Voor jou als manager vergt het een half uurtje extra waarin we de sessie voorbereiden zodat jij je mensen daarna nog beter kunt helpen.

energietypes

Wat krijg je dan?

 • Links naar de online EnergyFinder-vragenlijst (invultijd 10 minuten)
 • Activeringsworkshop met je team (dagdeel, uitbreidingen mogelijk in overleg)
 • Een professioneel uitgevoerd onderzoek dat je heldere inzichten biedt via rapportage op meerdere niveau’s (organisatie, team, individueel).
 • Aanbevelingen op maat voor jouw team, gebaseerd op onderzoek en sessie met je team
 • Rapportageset met energieprofielen van je team
 • Rapportageset met energieprofielen van elke individuele deelnemer
 • Bewezen templates om gericht actie te ondernemen (Feedforward Canvas)
 • Inzicht in best practices
 • Intakegesprek en terugblik op de sessie

Optioneel:

 • uitbreiding naar hele dag
 • uitbreiding naar meerdere teams op 1 dag
 • uitbreiding naar een pakket met een teamsessie en daarbij nog 2-5 vervolgsessies om de ingezette verandering te stimuleren.

GoGo

Activeer jezelf

Vanuit bovenstaande kan er een individuele coachingsvraag ontstaan waarin iemand zich verder wil ontwikkelen.
Naar aanleiding van de uitslagen van je rapportage bepaal jij waarin je verder wilt groeien.
In vijf sessies bespreken we dan steeds hoe je bezig bent met je leervraag en of je je ontwikkelt op de gebieden die jij wilt.

Voor vragen over de coachingsdiensten, neem vrijblijvend contact met me op via de pagina “Contact“.

Workshop manager in de zorg

 • Als manager in de zorg ben je continu bezig om alle ballen in de lucht te houden. Ben je van mening dat je dit nu teveel energie kost en te weinig effectief is, dan is deze workshop wat voor jou.
  In deze workshop gaan we inzichtelijk maken waar jij energie van krijgt en waar je energie lekt. Vervolgens gaan we direct praktisch aan de slag om te kijken waar je naar toe wilt en wat de eerste stappen zijn die je in de juiste richting kunt zetten.
  In een dagdeel heb jij voldoende handvatten om weer met meer energie je werk te doen zodat je ook nog energie overhoudt voor alle leuke dingen thuis.
  Omdat het leren van elkaar centraal staat, start deze groep bij een deelname van minimaal 4 personen.

  Voor vragen over deze workshop, neem vrijblijvend contact met mij op via de pagina
  ‘contact’.